Begin & Eind

De kringloopgedachte is leidend in ons bedrijf, alles hangt met alles samen. We stemmen onze bedrijfsvoering af op de aanwezige mineralen, arbeid, organische stof, energie en zonlicht. We voelen ons verbonden met de grond waarop we werken en hebben aandacht voor mens, milieu en omgeving.

 

Speciale aandacht in ons bedrijf gaat uit naar de bodem. We telen in de volle grond en maken gebruik van humuscompost dat we zelf maken volgens een uitgekiend procedé. Met deze biologische zeer rijke compost voeden we de bodem als basis voor een mooie oogst gezonde en smaakvolle tomaten, paprika`s en komkommers.

 

Ook de plek an sich waar ons bedrijf is gevestigd, is voor ons erg belangrijk. We voelen ons nauw verbonden met de (Eu)regio waarin we gevestigd zijn. Fysiek dicht bij onze consument in de buurt zitten, past bij onze filosofie om de keten kort en gesloten te houden.

 

De zorg waarmee we omgaan met onze meest directe omgeving staat vastgelegd in een natuurplan op ons bedrijf. De natuur krijgt hier de ruimte om zich te ontwikkelen en aansluiting te vinden met de omliggende natuur.

Share |