In the spotlights

 

 

 Kom in de kas

 

Zondag 8 april ‚Äô18 heeft het druk bezochte evenement Kom in de Kas plaats gevonden. Onze deuren stonden open voor het publiek en hadden de eer om op onze locatie Tusse de Waeg de opening te houden.

Graag willen wij iedereen bedanken die ons bedrijf bezocht heeft of een bijdrage geleverd heeft, waardoor het een onvergetelijke dag is geworden.

 

Onderstaand volgt een sfeerimpressie van deze prachtige en warme dag:

 

 

 

 

 

 

BioVerbeek is genomineerd voor Lodewijk van der Grinten Prijs!!

Nominatie Lodewijk v.d Grinten Prijs

 

30 september ’14 zijn in Venlo de drie genomineerden bekendgemaakt voor de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2014, waaronder BioVerbeek .

De prijs is een initiatief van de drie ondernemersorganisaties Ondernemend Venlo, MKB Venlo en de LLTB-afdeling Venlo, in samenwerking met de gemeente Venlo. Op 9 december wordt de prijs voor de vijfde keer uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De komende maanden zal de jury onder leiding van Jan Verschaeren, directeur van Services Valley, de drie genomineerden gaan bezoeken. Zij doen dat met als leidraad de beoordelingscriteria, die het bestuur de afgelopen maanden heeft geactualiseerd.

 

 

BioVerbeek investeert in duurzame energie

Afgelopen maand is het dak aan de zuid zijde van de schuur op locatie Tusse de Waeg helemaal vol gelegd met zonnepanelen . Totaal 356 panelen. Op jaarbasis leveren die 100.000 KWh aan stroom. Hierdoor kunnen ongeveer 17 gezinnen op jaarbasis van stroom worden voorzien. Op locatie Tusse de Waeg hangt een display.

Hierop is af te lezen hoeveel stroom er in totaal opgewekt is en wat er op dat moment geleverd wordt. Mooi om af en toe te bekijken en te realiseren hoeveel stroom er door de zon geproduceerd wordt . Het is nu een feit dat BioVerbeek over de grootste oppervlakte aan zonnepanelen in onze gemeente beschikt.

 

 

 

 

 

 

 

Koplopers L1TV

 

Groene pluim

BioVerbeek - Groene pluim

 

Bedankje open dag

bedankje open dag

Share |